Zpět na úvod / Grand Prix 3F Vision

Grand Prix 3F Vision

logo-giant-liga-12-1.jpg

Australan Peter Spencer se chystá do Plzně

GIANT LIGA 2012

GP 3FVision

 

Australan Peter Spencer na startu v Plzni

 

GIANT LIGA Plzeň – Druhý závod seriálu přivítá cyklisty na jedinečném okruhu, kde má povrch stále dobré parametry pro regulérní závod. Tentokrát bude připravena bodovačka s průjezdy, kdy si vždy první jezdec na pásce připíše bod.

 

Start ve sportovním areálu SKP RAPID na Doubravce již potvrdil i australský cyklista Peter Spencer, kamarád paralympionika Jiřího Ježka (oba DAS – DURATEC).

 

Tahákem druhého dílu Grand Prix 3FVision bude navíc start lídra seriálu a českého dráhového reprezentanta Milana Kadlece (ASC Dukla Praha), který se jistě popere o další vítězství v řadě s Jirkou Nesvedou (AC Sparta Praha).

 

Do výsledkové listiny by ve středu 25. dubna od 17:30 hod rádi promluvili i jezdci týmu Veloclub Ratisbona v čele s Martinem Boubalem, kterému o víkendu vyšel závod v Německu a radoval se tak z druhého místa.  Vedle Boubala by se chtěl v novém dresu CK Příbram předvést i bývalý dráhový mistr Evropy Michal Kesl.

 

Soutěž aktivity KISS proton prestige má perfektně rozjetou další „duklák“ Marek Mixa a mohl by ji tak završit triumfem v tomto měsíci.

 

V Plzni je tak připraven opět kvalitní cyklistický podnik s mezinárodní účastí, kde se diváci a fanoušci cyklistiky mohou těšit na jedinečnou konkurenci českých jezdců v areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce.

 

Speciální akce pro diváky. Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY novinku božkovské likérky „Z-GENERATION“.