Zpět na úvod / #5 Grand Prix CUBE

#5 Grand Prix CUBE

gp-cube-1.jpg

Tým Sparty bude bránit dres lídra soutěže Richarda Habermanna

 

GIANT LIGA PLZEŇ 2021


Grand Prix CUBE

 

Tým Sparty bude bránit dres lídra soutěže


GIANT LIGA PLZEŇ 2021 – pátý závod 20. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2021 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ. V dresu lídra seriálu se představí Richard Haberman (AC Sparta Praha), který vede soutěž o dva body před Martinem Boubalem (Hello CTW).


V Plzni tak očekáváme souboj Habermannova týmu AC Sparta Parha s týmem Martina Boubala (Hello CTW), zapojit se budou chtít i dráhaři Dukly Praha v čele s Pavlem Kelemenem.

 

V dresu vedoucí závodnice kategorie ženy LIV Bohemia Sekt Cupu se představí Hana Heřmanovská (SaF Zéisseng / ASC - Immo Losch).


Pro kategorii starší žáci, kadetky, kadeti a juniorky je připraven závod Velká cena RKCA (Roman Kreuziger Cycling Academy) kde první kategorie jede závod na 15 kol od 15:45 hod. A druhá mládežnická kategorie jede závod na 30 kol od 16:20 hod. Každé třetí kolo bodovací a v průjezdu jeden bod.


V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii Elite, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.


V úterý 29. června od 17:30 hod tak pokračuje 5. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2021, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži elite a masters.