Zpět na úvod / #3 Grand Prix DURATEC

#3 Grand Prix DURATEC

3pozvanka-glp-2021-gp-duratec-w.jpg

V Plzni bude startovat vítěz pohárového závodu Richard Habermann

 

GIANT LIGA PLZEŇ 2021 – třetí závod 20. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2021 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ.  Po víkendovém vítězství v pohárovém závodě v Kyjově, bude na startu ve skvělé formě Richard Habermann (AC Sparta Praha). V dresu lídra seriálu však pojede Martin Boubal (Hello CTW), který se pokusí udržet náskok dvou bodů právě na druhého v celkovém pořadí Habermanna.

V Plzni tak očekáváme souboj Habermannova týmu AC Sparta Parha s týmem Martina Boubala (Hello CTW), neb budou chybět dráhaři Dukly Praha.

V dresu vedoucí závodnice kategorie ženy LIV Bohemia Sekt Cupu se představí Hana Heřmanovská (SaF Zéisseng / ASC - Immo Losch).

Opět a v novém startovním čase bude připraven závod Velká cena RKCA (Roman Kreuziger Cycling Academy) pro kategorii starší žáci a kadetky na 15 kol od 15:45 hod. A po této kategorii se postaví na startovní pásku kadeti a juniorky na 30 kol od 16:20 hod. Každé třetí kolo bodovací a v průjezdu jeden bod.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii Elite, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.

 

V úterý 15. června od 17:30 hod tak pokračuje 3. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2021, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži elite a masters.