Zpět na úvod / #17 Grand Prix DURATEC

#17 Grand Prix DURATEC

odveta-gp-duratec-2018-edited.jpg

Odveta zakončí nejdelší cyklistickou kriterijní sérii v Čechách

GIANT LIGA PLZEŇ 2018

Grand Prix DURATEC

Odveta zakončí nejdelší cyklistickou kriterijní sérii v Čechách

GIANT LIGA PLZEŇ 2018 – Sedmnáctý závod 17. ročníku seriálu Giant Liga 2018 zakončí v Plzni na Rapidu ve středu 12. září odveta.

Do Plzně na Rapid by měl dorazit i nejúspěšnější paralympionik historie a několikanásobný mistr světa Jiří Ježek, který je více než 16 let spjatý s Českou značkou DURATEC.

 

Na startu tentokrát bude i vítěz seriálu Martin Boubal, se svým stájovým kolegou Martinem Hebíkem, který obsadil celkově v seriálu třetí místo (oba CK Příbram Fany Gastro).

 

Sportovní odpoledne na Rapidu odstartují mladší a starší žáci v rámci IL Sano Cupu.

Závodníci pojedou opět prvenství na pásce, kdy si v každém okruhu nejlepší dva borci připíší 2 a 1b. A aby jezdci drželi vysoké tempo, budou vypisovány prémie o nejaktivnějšího jezdce Bageterie Boulevard prestige.

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které letos zakončí cyklistické klání v Plzni ve sportovním areálu Rapid.

 

Ve středu 12. září od 17:30 hod tak zakončíme sedmnáctý ročník GIANT LIGY 2018, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií v IL SANO CUP startuje již od 16:50 hod.