Zpět na úvod / Super Biker 2010 aneb soutěž pro všechny cyklisty o VIP den, na který nezapomenete?

Super Biker 2010 aneb soutěž pro všechny cyklisty o VIP den, na který nezapomenete?

gaint-super-biker.jpg

Pro každého z vás šance prožít opravdu VIP den s maximální péčí oborníků z tréninkového serveru Alltraining.cz.

14.4.2010 | Mgr.Vojtěch Beran
Připravili jsme pro každého z vás šanci prožít opravdu VIP den s maximální péčí oborníků z tréninkového serveru Alltraining.cz. Na každém závodě seriálu KOLO PRO ŽIVOT a GIANT LIGY budou vylosováni 2 -3 takzvaní „SUPER BIKERs", kteří dostanou maximální profesionální sportovní péči tak, jako ji zažívají ti nejlepší závodníci světa.


Tato VIP péče zahrnuje důležité tréninkové a výživové rady zkušených trenérů, vyhodnocení a analýzu zatížení absolvovaného závodu, aktivační a pozátěžové masáže s fyzioterapeutem, výživové doplňky na trať a specální dres. Kromě cenných rad a správného návodu na závodní den si při vyhlášení celkových výsledků odnesete z podia za potlesku diváků i dárky na památku. Díky maximální pozornosti a péči celého realizačního týmu SUPER BIKER zažijete a vyzkoušíte den, který vás bude motivovat ke stále lepším osobním a hlavně sportovním výsledkům.


NOVINKA:

SOUTĚŽ PRO VŠECHNY VYLOSOVANÉ SUPER BIKERY Z OBOU PARTNERSKÝCH ZÁVODŮ – Super Biker, který dosáhne nejvyššího naměřeného výkonu vyhrává poukaz na jarní tréninkový kemp z Alltraining.cz na Mallorce ZDARMA.


REGISTRACE DO SOUTĚŽE ZDE



Co čeká na SUPER BIKERs?

  1. Odborníci z tréninkového serveru Alltraining.cz vám sestaví tréninkový a výživový plán na 7 dní před závodem s odborným metodickým vedením až do závodního dne

  2. Na vaše kolo budou připraveny Wattmetry Powertap - pro přesné řízení zátěže v závodu a zisk potřebných dat k zhodnocení vašeho zatížení.

  3. Pro Giant Ligu budou připraven pár špičkových karbonových zapletených kol ZIPP 404

  4. Při závodu vám bude v orientaci po trase pomáhat navigace Garmin.

  5. Na závod obdržíte veškerou potřebnou výživu od Survival.

  6. Absolvujete předstartovní a pozátěžovou regenerační kůru myostimulátorem Compex.

  7. Obdržíte speciální závodní SUPER BIKER dres od firmy Kalas

  8. U stánku SUPER BIKERS bude mít již vyzvednuté startovní číslo, dostanete předzávodní briefing (jak se správně rozjet, kdy a co jíst při závodu) a pak už jen v doprovodu hostesky vyrazíte jako hvězda na start.

  9. Po dojezdu na vás bude opět čekat hosteska, dostanete regenerační drink, masáž a s trenérem Vojtěchem Beranem rozeberete absolvovaný závod na základě vyhodnocené analýzy z wattmetru.

  10. Všichni zúčastnění dostanou shrnující materiál s podrobným odborným vyhodnocením absolvovaného závodu při vyhlášení výsledků závodu.

  11. SOUTĚŽ PRO VŠECHNY VYLOSOVANÉ SUPER BIKERY Z OBOU PARTNERSKÝCH ZÁVODŮ – Tři nejlepší Super Bikeři, kteří budou mít po ukončení celé série závodů 2010 tři nejvyšší maximální jednorázové výkony, vyhrávají hodnotné ceny od sponzorů (1. Jarní soustředění na Mallorce ZDARMA, 2. Rok tréninku s Alltraining.cz ZDARMA, 3. Půl roku tréninkových/ dietologických služeb ZDARMA)

REGISTRACE DO SOUTĚŽE ZDE


I když nebudete vylosovaní navštivte stánek SUPER BIKER na závodech Kolo pro život a Giant Ligy. I když nebudete mezi šťastnými výherci, můžete využít bezplatnou poradenskou zónu zejména v oblasti tréninku, výživy a s ní spojeného vybavení.

Navíc zde také v den závodu získáte 50% slevu na PRVNÍ OBJEDNÁVKU tréninkových či dietologických programů Alltrainihng.cz.

Partneři projektu SUPER BIKER

Alltraining.cz - generální partner projektu (metodické vedení a zastřešení celé akce)

CycleOps - Wattmetry/Powertap - zisk potřebných dat k vyhodnocení

Zipp – špičková zapletená karbonová kola

Compex - regenerace

Survival - výživové doplňky

Kalas - speciální týmové dresy

Garmin - navigace

KoloPro - mediální partner

Giant liga – mediální partner