Zpět na úvod / SPORTGUARD partnerem v roce 2014

SPORTGUARD partnerem v roce 2014

sport-guard-logo.jpg

SPORTGUARD, poskytovatel pojištění pro sportovce, bude v roce 2014 partnerem cyklistického seriálu GIANT LIGA!

Projekt Sportguard je tu pro všechny, kteří mají zájem kvalitně chránit své zdraví. Jsme vyhledáváni nejen profesionálními sportovci a sportovními kluby, ale i manuálně pracujícími, studenty, rekreačními sportovci a rodinami, kterým záleží na tom, aby o ně bylo v případě úrazu nebo nemoci dobře postaráno.

 

Hlavní myšlenkou projektu je poskytnout pojištění ušité na míru, které bude skutečně pracovat pro Vás. Co to znamená? Že už nebudete mít problémy s tím, že Vám pojišťovna nechce vyplatit peníze za zranění. Že nebudete zbytečně platit za služby, které nikdy nevyužijete. Že nebudete muset řešit, jestli sport, který provozujete náhodou není ve výjimkách, které pojišťovna neproplácí. Že se konečně budete moci plně spolehnout na produkt, do kterého investujete. Že máte ze své pojistky profit!

 

Našim klientům zajišťujeme kompletní servis. Staráme se o veškerou administrativu a komunikaci s pojišťovnou. Kdykoliv se něco stane, nebo si jen jednoduše nebudete jistí, kontaktujte nás! Rádi Vám pomůžeme. Věříme, že dobrý vztah s klientem založený na vzájemné důvěře je jedním z pilířů, na kterých stojí náš dlouhodobý úspěch a zároveň hlavní důvod, proč si na trhu stojíme tak dobře oproti konkurenci.

 

Naším hlavním cílem je zajistit finanční odškodnění v případě jakéhokoliv úrazu a dát sportovci jistotu finančního zajištění v případě, že by sport, který ho živí, již nemohl vykonávat.

 

http://sportguard.eu/