Zpět na úvod / ODVETA po seriálu GP Plzeňského Deníku

ODVETA po seriálu GP Plzeňského Deníku

logo-12.jpg

Raboň, Kaňkovský, Dostál, Kadlec, Nesveda a řada dalších cyklistických osobností Vás zve do sportovního areálu SKP RAPID na ODVETU: "Přiďte nás vyburcovat a tipnout si čas vítěze!"

GIANT LIGA 2010

 

ODVETA

 

Grand Prix Plzeňského Deníku

 

Odveta po seriálu zakončí silniční sezonu v Plzni

 

GIANT LIGA Plzeň – ODVETA uzavře ve středu 29. září v 17:30 h prestižní kriterijní seriál ve sportovním areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce. Poslední silniční kriterium tak ukončí cyklistickou sezonu v Plzni, která letos premiérově začala ve Španělsku na Mallorce.

 

Hvězdná sestava se tentokrát představí v Plzni na GP Plzeňského Deníku.  Svojí účast již potvrdil trojnásobný mistr republiky František Raboň (výběr ČR). Samozřejmostí je start lídra seriálu Jirky Nesvedy (AC Sparta Praha) a dráhových reprezentantů pražské dukly v čele s exmistrem světa Aloisem Kaňkovským, mistrem Evropy Janem Dostálem a zkušeným Milanem Kadlecem (všichni ASC Dukla Praha). Na startu bude i Milan Spěšný (S&H Superior), který se v tomto podzimním počasí začal věnovat i cyklokrosu.

 

Kriterium se tentokrát pojede jako hladký závod. To znamená, že o vítězi se rozhodne až v posledním kole na cílové pásce. O finanční prémii pro vítěze (10.000,- Kč)se tedy rozhodne až v závěrečném spurtu což by mělo ještě více zdramatizovat závěr závodu.

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si čas vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY - soudek piva Gambrinus. Ochutnávka pravé Italské kávy zdarma.

 

Definitivní tečkou za celým seriálem bude kulturně-společenská akce s vyhlášením celkových vítězů v music baru House of blues. V sobotu 2. října se těšíme nejen na účastníky závodu, ale i fanoušky a vyznavače cyklistiky. Perličkou akce bude vystoupení Soni Ježkové a její skupiny The Bluemoon.