Zpět na úvod / Odveta - Grand Prix DURATEC

Odveta - Grand Prix DURATEC

odveta-gp-duratec-w.jpg

Tečku za cyklistickým seriálem udělá „odveta“

Grand Prix DURATEC

Tečku za cyklistickým seriálem udělá „odveta“

GIANT LIGA PLZEŇ 2016 – Odveta za 15. ročníkem nejdelšího kriterijního seriálu v Čechách GIANT LIGA PLZEŇ 2016 ukončí závodní sezonu v areálu Rapid Plzeň.

 

Teoreticky by to do Plzně mohl stihnout i nejúspěšnější paralympionik Jiří Ježek. Samozřejmě pokud zpáteční let z RIA nebude mít zase nucené mezipřistání na Kapverdských ostrovech.

 

Zveme Vás na poslední závod v letošní sezoně ve sportovním areálu Rapid Plzeň, neb budoucnost tohoto sportoviště je ve hvězdách a je docela možné, že příští rok žádná sportovní nadílka z tohoto areálu již nepřijde.

 

Na startu „odvety“ se představí hned pětice celkových vítězů GIANT LIGY PLZEŇ. Martin Pečenka (Cyklo Atom), Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastroservis), Tomáš Okrouhlický (LAWI Author team), Jiří Nesveda a letošní vítěz Tomáš Holub (oba AC Sparta Praha).

 

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce, což by mohlo držet startovní pole ve vysokém tempu. V každém okruhu si vždy první dva borci na pásce rozdělí 2 a 1b.

 

Ve středu 21. září od 17:30 hod tak zakončíme seriál cyklistických závodů GIANT LIGA PLZEŇ 2016, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters.

Sportovní odpoledne startuje již od 16:50 závody pro žáky/ně mladší a starší ve spolupráci s týmem AC SPARTA PRAHA.