Zpět na úvod / Grand Prix Truhlářství Říha

Grand Prix Truhlářství Říha

logo-giant-liga-2011-1.jpg

ve žlutém dresu lídra seriálu se předvede Milan Kadlec (ASC Dukla Praha)

GIANT LIGA 2011

GP Truhlářství ŘÍHA

 

Milan Kadlec startuje ve žlutém dresu lídra seriálu

 

GIANT LIGA Plzeň – Druhý závod seriálu přivítá cyklisty na trati bez výtluků a nebezpečných děr, které po letošní zimě opět zaplavily české silnice. Jediné místo, kde má povrch stále dobré parametry pro regulérní závod je ve sportovním areálu SKP RAPID na Doubravce.

 

Tahákem druhého dílu Grand Prix Truhlářství Říha tak bude start prvního muže českého poháru a dosud neporaženého jezdce na českém území Milana Kadlece (ASC Dukla Praha), který se jistě popere o další vítězství v řadě s Jirkou Nesvedou (AC Sparta Praha).

 

Do výsledkové listiny by ve středu 27. dubna od 17:30 hod rádi promluvili i jezdci týmu Fanflash-Nutrixxion v čele s Josefem Rajchartem, který se na českém poháru v Kyjově blýsknul vynikajícím 4. místem. Vedle Rajcharta bude chtít prohovořit do celkového hodnocení i Jan Klabouch (3. místo z úvodní GP), kterému by měl být při ruce opět zkušený Richard Faltus (oba Team Fanfash-Nutrixxion).  

 

V letošním roce startuje i Dětská McDonald’s TOUR, která zve na start starší žáky (žákyně) a kadety (kadetky). Mladí závodníci startují již od 16:50 hod. Čeká na ně 15 okruhů, z nichž každé třetí kolo je bodovací a poslední dvojnásobně bodované.

 

V Plzni je tak připraven opět kvalitní cyklistický podnik, kde se diváci a fanoušci cyklistiky mohou těšit na jedinečnou konkurenci českých jezdců, v areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce a zároveň je připraven i závod pro mládežnické kategorie.

 

Speciální akce pro diváky. Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY novinku božkovské likérky „Z-GENERATION“.