Zpět na úvod / Grand Prix Truhlářství ŘÍHA

Grand Prix Truhlářství ŘÍHA

gl-w2010.jpg

Na tento díl Giant ligy Vás zve Truhlářství ŘÍHA, výroba kuchyní a nábytku na zakázku

GIANT LIGA Plzeň


GP Truhlářství ŘÍHA

 

Grand Prix v ideálních podmínkách v areálu SKP RAPID

 

GIANT LIGA Plzeň – Třetí závod seriálu přivítá cyklisty na trati bez výtluků a nebezpečných děr, které po letošní zimě doslova zaplavily české silnice. Jediné místo, kde má povrch stále ideální parametry pro regulérní závod je ve  sportovním areálu SKP RAPID na Doubravce.

 

Tahákem třetího dílu Grand Prix Truhlářství Říha tak bude start čtvrtého muže pohárového klání Marka Mixi (ASC Dukla Praha), který se jistě popere o vítězství s Jirkou Nesvedou,  nebo Tomášem Hrubým (oba AC Sparta), který by rád vylepšil skóre z minulé GP, kdy skončil na druhém místě.

 

Do výsledkové listiny by ve středu 28. dubna od 17:30 hod rádi promluvili i jezdci Slavie Praha v čele s Karlem Koprem, který se blýsknul 11. místem na poháru v Příbrami. Vedle těchto jmen bude chtít prohovořit do celkového hodnocení i Ondřej Zelinka, kterému by měl být při ruce zkušený Richard Faltus (oba TEAM FANFLASH-Nutrixxion).  

 

V kategorii ženy se můžeme opět těšit na novopečenou akademickou mistryni republiky Katarínu Hranaiovou (AC Sparta), která v minulém dílu měla smůlu a ke konci závodu měla lehký pád.

 

V Plzni je tak připraven opět kvalitní cyklistický podnik, kde se diváci a fanoušci cyklistiky mohou těšit na jedinečnou konkurenci českých jezdců, v areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce.

 

Speciální akce pro diváky je připravena stejně jako každý rok. Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY soudek piva Gambrinus.

 

 

Jan Kotal