Zpět na úvod / Grand Prix Truhlářství Jiří Říha

Grand Prix Truhlářství Jiří Říha

gl-2013-9.jpg

Jiří Ježek - časovka na Tour de France a teď kriterium v Plzni

GP Truhlářství Jiří Říha


Jiří Ježek - časovka na Tour de France a teď kriterium v Plzni


GIANT LIGA 2013 – jedenáctý díl seriálu startuje ve středu odpoledne ve sportovním areálu SKP RAPID na Doubravce od 17:30 hod.


Na startu Grand Prix Truhlářství Jiří Říha bude i několikanásobný paralympijský vítěz a Mistr světa Jiří Ježek (DAS – DURATEC). Cyklista, který si mohl na vlastní kůži vyzkoušet časovku na nejslavnějším závodě planety Tour de France se představí i v Plzni.


Vedle Ježka bude na startu i Mistr světa horských kol kategorie (U23) Ondřej Cink (Multivan-Merida) a druhý vicemistr republiky z časovky jednotlivců Tomáš Okrouhlický (AC Sparta Praha). Ve žlutém dresu lídra seriálu startuje jeho stájový kolega Jiří Nesveda (AC Sparta Praha).


Zajímavostí jedenáctého dílu Grand Prix Truhlářství Jiří Říha bude i bodování. Na jezdce čeká prvenství na pásce, kdy si pouze první dva jezdci v každém kole připíší 2 a 1 bod. Očekáváme proto velice rychlý závod.


V červenci navíc startuje i bodovací soutěž o nejaktivnějšího jezdce měsíce. Souboj o puntíkovaný dres KISS proton prestige bude také zajímavou podívanou.