Zpět na úvod / Grand Prix STUDIA POHODY

Grand Prix STUDIA POHODY

logo-giant-liga-2011-2.jpg

cyklokrosvý reprezentant Radomír Šimůnek i s bráchou na startu kriteria

GIANT LIGA 2011

GP STUDIA POHODY

 

Do Plzně přijede cyklokrosový reprezentant Radomír Šimůnek

 

GIANT LIGA Plzeň – Tahákem třetího dílu Grand Prix STUDIA POHODY bude start cyklokrosového reprezentanta Radomíra Šimůnka (BKCP-POWERPLUS), který v rámci akce „cycling talent project“ předá ceny kategoriím žáci a kadeti startujícím již od 16:50 hod.

 

Vedle Radomíra Šimůnka se na kole představí i jeho mladší bratr Danny. Kromě těchto jezdců by se měl objevit i lídr seriálu Jiří Nesveda (AC Sparta Praha), ten bude mít jediný úkol udržet žlutý dres před Milanem Kadlecem (ASC Dukla Praha) jenž na něj ztrácí pouze 4b.

 

Závod se tentokrát pojede jako prvenství na pásce a pro první dva jezdce v každém kole jsou připraveny body (2 a 1b). Tohle atraktivní bodování by mělo opět zrychlit závod a přilákat fanoušky cyklistiky do sportovního areálu SKP RAPID na Doubravce. Navíc tým Sparty v Plzni představí novopečené Akademické Mistry republiky Tomáše Okrouhlického a Martina Hunala.

 

Soutež aktivity KISS proton prestiž ovládl v úvodních dílech Marek Mixa (ASC Dukla Praha)…uvidíme, zda puntíkovaný dres udrží i nadále.  

 

V Plzni tak pokračuje nejprestižnější seriál kriterijních závodů, kde se diváci a fanoušci cyklistiky mohou těšit na jedinečnou konkurenci českých jezdců, v areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce.

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si čas vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY novinku Z-GENERATION. Samozřejmostí je autogramiáda Radomíra Šimůnka.