Zpět na úvod / Grand Prix STOLLEN

Grand Prix STOLLEN

logo-giant-liga-12-4.jpg

Hvězdně obsazená Grand Prix v Plzni Vás zve do sportovního areálu RAPID

GIANT LIGA 2012

GP STOLLEN

 

Ondřej Cink na startu kriteria

 

GIANT LIGA 2012 – pátý díl kriterijního seriálu pokračuje ve středu 16. května ve sportovním areálu Rapid na Doubravce. Je připraven bodovací závod navíc s bodovanými průjezdy v každém kole.

 

Start ve sportovním areálu SKP RAPID na Doubravce opět potvrdil zlatý paralympionik Jiří Ježek (DAS – DURATEC). Vedle Ježka uvidíme i Ondřeje Cinka (Merida biking team) a cyklokrosaře Martina Zlámalíka (KDL Trans Landbouwkrediet).

 

Ve žlutém dresu lídra seriálu se tentokrát předvede Martin Boubal (VC Ratisbona), který tak sesadil Jiřího Nesvedu po závodě v Rakovníku. Puntíkovaný dres si oblékne právě Nesveda, který má stejný počet bodů v soutěži aktivity jako Boubal.

 

Kategorie starší žáci a kadeti startují již od 16:30 hod se společným startem na 20 kol. Závod mládežnických kategorií je součástí „Cycling talent projektu“ Radomíra Šimůnka.

 

Speciální akce pro diváky. Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY novinku božkovské likérky „Z-GENERATION“.

 

Udrží žlutý dres Martin Boubal před Jiřím Nesvedou a Tomášem Okrouhlickým? To se dozvíte ve středu ve sportovním areálu Rapid na Doubravce.