Zpět na úvod / Grand Prix SPOKE.cz

Grand Prix SPOKE.cz

gp-spoke.jpg

Specialisté na kriteria se sejdou opět v Plzni

GP SPOKE.cz

Specialisté na kriteria se sejdou opět v Plzni

GIANT LIGA PLZEŇ 2015 – Šestý závod ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ a na startu budou opět specialisti na kriteria. Kompletní týmy Sparty a PUSKINAKU.cz se postaví na start nejdelší kriterijní série v Čechách.

 

V dobré formě se představí loňský celkový vítěz seriálu Tomáš Holub. Tento bývalý hokejista se o víkendu v Německu blýskl pěkným pátým místem.

 

Grand Prix SPOKE.cz zve diváky opět na pěknou podívanou. Ve žluťáku pojede šestinásobný vítěz seriálu Jiří Nesveda. V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce května uvidíme rychlíka týmu PUSKINAK.cz Jana Svoradu. V dresu nejlepšího juniora „Vittoria Cupu“ pak plzeňského odchovance TJ ZČE Cyklistiky Plzeň Jakuba Křikavu.

 

Na jezdce tentokrát čeká prvenství na pásce, kdy si v  každém okruhu rozdělí první dva borci 2 a 1 bod. To by opět mělo držet peloton ve vysokém tempu. Poslední kolo bude ohodnoceno 4 a 2 body.

 

Do Plzně na kriterijní GIANT LIGU dorazí i tým pod vedením bývalého dráhového reprezentanta Michala Kesla (NejlevnejsiPneu Cycling team).

 

Na jedinečném okruhu v Plzni na Rapidu si tak poměří síly vybraní borci v kategoriích junioři, ženy, muži a masters.

 

Ve středu 20. května od 17:30 hod startuje další díl GIANT LIGY PLZEŇ 2015.