Zpět na úvod / Grand Prix SIVRES a.s.

Grand Prix SIVRES a.s.

rabon-3-2.jpg

Ceny nejlepším jezdcům bude tentokrát předávat novopečený Mistr ČR z časovky jednotlivců František Raboň, který dal v letošní sezoně o sobě řádně vědět svým „časovkářským“ uměním.

GIANT LIGA Plzeň 2009

 

GP SIVRES a.s.

 

František Raboň (Columbia HTC) na skok v Plzni

 

 

GIANT LIGA Plzeň – osmý díl Grand Prix  SIVRES a.s. odstartuje ve středu 8. července od 17:30 hod ve sportovním areálu RAPID na Doubravce. Josef Soukup (CK Kolokrám.cz – Svijany) bude hájit žlutý dres lídra seriálu a pětibodový náskok před Jirkou Nesvedou (AC Sparta Praha).


V Plzni na Rapidu se ještě v puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce předvede bikový reprezentant Milan Spěšný (ČS MTB). Z horského kola na silničku si také odskočí i Václav Hlaváč (Halfords Apache Bikes).

Ve stoupající formě se bude chtít předvést Tomáš Hrubý (AC Sparta), kterému se o víkendu dařilo v Německu a v kvalitní konkurenci se umístil na 4. místě.

Ceny nejlepším jezdcům bude tentokrát předávat novopečený Mistr ČR z časovky jednotlivců František Raboň, který dal v letošní sezoně o sobě řádně vědět svým „časovkářským“ uměním.


Diváci a fanoušci cyklistiky si mohou tipnout čas vítěze přímo v areálu Rapidu a těšit se na cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY. Samotný závod pak mají možnost sledovat v naprosté pohodě z jednoho místa.

 

Sportovní „nášup“ v areálu SKP Rapid na Doubravce pokračuje i ve čtvrtek, kdy se koná mistrovství Evropy na koloběžkách. Před tímto závodem, již od 16 hod, odstartuje dětská Bagmaster Tour – Nadace ČEZ, kde si děti ve věkových kategoriích 6 - 12 let mohou zazávodit tentokrát pouze na koloběžkách, a to s dětmi z jiných zemí, zejména Německa, Holandska a Finska.

Od 17 hod se pak můžeme těšit na start hlavní kategorie Mistrovství Evropy na koloběžkách.

více info zde: http://www.kkplzen.cz/