Zpět na úvod / Grand Prix SIVRES a.s.

Grand Prix SIVRES a.s.

logo-8.jpg

Dva novopečení mistři světa se chystají na GIANT ligu do Plzně

GIANT LIGA 2010

Grand Prix SIVRES a.s.

 

Dva mistři světa se představí v Plzni na Rapidu

 

GIANT LIGA Plzeň – čtrnáctým dílem pokračuje ve středu 25. srpna od 17:30 h prestižní kriterijní seriál ve sportovním areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce. A na startu tentokrát budou dva novopečení mistři světa. Mistr světa v časovce jednotlivců handicapovaných  cyklistů Jiří Ježek (Tusnad Cycling Team) a mistr světa z MTB 24hodinového závodu Tomáš Kozák (Hepos Plzeň). Oba dva se v Plzni na Rapidu představí ve svých mistrovských dresech. Video Interview s těmito borci již brzy na MOAB.cz

 

A na koho se vedle těchto celebrit můžeme těšit? Tak především na dráhaře pražské Dukly Marka Mixu a na nejlepšího jezdce Giant ligy Jirku Nesvedu (AC Sparta Praha), který o víkendu zazářil v Německu skvělým druhým místem a v Plzni se oblékne do žlutého dresu lídra seriálu.

 

V puntíkovaném dresu pro nejaktivnějšího jezdce KISS proton prestige se představí Michal Plesník (Alpine Pro Author team), kterému se daří nejvíce na horských kolech a seriálu Kolo pro život.

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY - soudek piva Gambrinus.