Zpět na úvod / Grand Prix PECHMAN PNEU

Grand Prix PECHMAN PNEU

glp-2010-na-web.jpg

Druhý závod seriálu měsíc po premiéře na Mallorce bude hostit sportovní areál SKP RAPID na perfektně připravené trati. Do Plzně přijede i zlatý paralympionik a mistr světa Jirka Ježek

 

 

GIANT LIGA Plzeň

GP PECHMAN PNEU

 

Plzeň a sportovní areál RAPID je připraven na další Grand Prix

 

GIANT LIGA Plzeň – Druhý závod seriálu měsíc po premiéře na Mallorce bude hostit sportovní areál SKP RAPID na perfektně připravené trati, kterou ocení jak jezdci, tak diváci, neb souboje o vítězství je možno sledovat v naprosté pohodě a z jednoho místa.

 

Tahákem prvního dílu Grand Prix PECHMAN PNEU bude start čtyřnásobného vítěze seriálu Jirky Nesvedy (AC Sparta) a zlatého paralympionika a mistra světa Jirky Ježka (ČATHS). Start potvrdil i stříbrný paralympionik Jiří Bouška (Alltraining.cz), který se již blýsknul třetím místem právě na Mallorce.

 

Na startu ve středu 21. dubna od 17:30 hod bude vedle Nesvedy i jeho bývalý stájový kolega Ondřej Zelinka nově v týmu (TEAM FANFLASH-Nutrixxion), pod vedením stále aktivního silničáře Richarda Faltuse.  Do Plzně přijede i kompletní tým CUBE –Wattsenglish.com s lídrem Radkem Krummerem a část dráhařů pražské Dukly.

 

V kategorii ženy se můžeme těšit na novopečenou akademickou mistryni republiky Katarínu Hranaiovou (AC Sparta).

 

V Plzni se tak chystá mega závod, kde o prvenství a žlutý dres lídra seriálu bude usilovat hned několik jezdců. Očekáváme prestiž mezi silničáři, dráhaři a bikery.

 

Diváci a fanoušci cyklistiky se opět mohou těšit na jedinečnou konkurenci českých jezdců, v areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce.

 

Speciální akce pro diváky je připravena stejně jako každý rok. Tipněte si vítěze a napište jej na kartičku, kterou dostanete od naší hostesky a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY soudek piva Gambrinus.

 

 

Jan Kotal