Zpět na úvod / Grand Prix PECHMAN pneu

Grand Prix PECHMAN pneu

logo-giant-liga-12.jpg

sportovní areál Rapid je připraven na úvodní Grand Prix

GIANT LIGA 2012

GP PECHMAN PNEU

 

Plzeň a sportovní areál RAPID je připraven na úvodní Grand Prix

 

GIANT LIGA Plzeň – První závod seriálu bude v letošním roce hostit sportovní areál SKP RAPID na perfektně připravené trati, kterou ocení jak jezdci, tak diváci, neb souboje o vítězství je možno sledovat v naprosté pohodě a z jednoho místa mini tribuny.

 

Tahákem prvního dílu Grand Prix PECHMAN PNEU bude start české silničářské špičky v čele s paralympijským vítězem a mistrem světa Jiřím Ježkem (DAS-DURATEC).

 

Na startu nebudou chybět ani české kontinentální týmy Dukly Praha se Spartou Praha v čele s šestinásobným vítězem seriálu Jirkou Nesvedou. Start potvrdil i loňský druhý muž celkového bodování Martin Boubal (VC Ratisbona).

 

Ve středu 18. dubna od 17:30 hod bude i František Raboň (Omega Pharma-Quick Step), který závod odstartuje a předá ceny nejlepším jezdcům úvodního podniku.

 

Na startu uvidíme i mistra světa z 24h/MTB Tomáše Kozáka, který se předvede v barvách německého týmu (Focus BAD SALZDETFURTH racing). Do Plzně se však chystají i další tři nově vzniklé formace týmů, které by měly zčeřit dosavadní rivalitu mezi Duklou a Spartou.

 

Můžeme se tedy těšit na týmy Madeta Fitness/Specialized pod vedením zkušeného silničáře Richarda Faltuse, dále na FOCUS Cycling Team Znojmo, který letos posílil o vynikajícího časovkáře Tomáše Okrouhlického a dále Bohemia Cycling Team, který povede Lukáš Horák.

 

V Plzni se tak chystá závod, kde o prvenství a žlutý dres lídra seriálu bude usilovat hned několik jezdců.

 

Diváci a fanoušci cyklistiky se tak opět mohou těšit na jedinečnou konkurenci českých jezdců, v areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce.

 

Speciální akce pro diváky je připravena stejně jako každý rok. Tipněte si vítěze a napište jej na kartičku, kterou dostanete od naší hostesky a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY novinku božkovské likérky „Z-GENERATION“!