Zpět na úvod / Grand Prix NejlevnejsiPNEU.cz ve středu na Rapidu

Grand Prix NejlevnejsiPNEU.cz ve středu na Rapidu

michal-kesl.jpg

Bývalý dráhový mistr Evropy se představí na startu kriterijního seriálu GIANT LIGA PLZEŇ 2015.

GP NejlevnejsiPNEU.cz

Michal Kesl manažer týmu NejlevnejsiPNEU.cz bude usilovat o vítězství

GIANT LIGA PLZEŇ 2015 – Dvanáctý závod ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ, a na startu bude kompletní tým NejlevnejsiPNEU.cz v čele s aktivním závodníkem a zároveň manažerem týmu Michalem Keslem.

 

 

 

Bývalý dráhový mistr Evropy, který se pustil do těžké práce a přivedl tak na české silnice další tým, se představí na startu kriterijního seriálu GIANT LIGA PLZEŇ 2015.

 

Do Plzně na Grand Prix NejlevnejsiPNEU.cz dorazí i kompletní tým LAWI – Author Team v čele s paralympionikem Jiřím Bouškou.

 

Grand Prix NejlevnejsiPNEU.cz se tentokrát pojede jako prvenství na pásce, kdy první dva borci si připíší 2 a 1b. Tento typ bodování by měl peloton držet ve vysokém tempu, tak jak to má Michal Kesl (NejlevnejsiPNEU.cz) rád. )

 

Aktivitou v minulém díle hýřil jezdec týmu Dukly Praha Denis Rugovac. Toho však čeká mistrovství republiky na dráze, a tak se pořadatelům omluvil. Kdo si tentokrát v měsíci srpnu odveze puntíkovaný dres aktivity z Plzně? Na to nám odpoví právě Grand Prix NejlevnejsiPNEU.cz.

 

V dresu nejlepšího juniora „Vittoria Cupu“ pak uvidíme plzeňského odchovance TJ ZČE Cyklistiky Plzeň Jakuba Křikavu.)

 

Na jedinečném cyklodromu v Plzni na Rapidu si tak opět poměří síly vybraní borci v kategoriích junioři, ženy, muži a masters.

 

Ve středu 26. srpna od 17:30 hod startuje další díl GIANT LIGY PLZEŇ 2015.