Zpět na úvod / GRAND PRIX města Přeštice

GRAND PRIX města Přeštice

dsc-0352.peg

již tuhle neděli na Masarykově náměstí v centru Přeštic

GIANT LIGA 2010

Grand Prix města Přeštice

 

Mallorca, Plzeň a teď se jede do Přeštic

 

GIANT LIGA Plzeň – sedmým dílem pokračuje prestižní kriterijní seriál tentokrát v centru města Přeštice o pohár starosty města. Přímo na Masarykově náměstí se roztočí kola již od 14:00 hod, kdy sportovní odpoledne odstartuje McDonald’s dětská TOUR 2010. V 15:15 hod budou mít možnost se s technickým okruhem porvat příchozí sportovci a od 16:15 hod odstartuje závod ELITE.  Ceny nejlepším pak bude předávat osobně starosta Přeštic pan Petr Fornouz.

 

Do Přeštic se chystá i handbiker Radovan Civiš (8. místo paralympiáda Peking), který se předvede na svém speciálu právě v Přešticích. Grand Prix města Přeštice bude zajímavější o to více, neb na startu nebude plzeňský rychlík Nesveda (AC Sparta) a souboj o prvenství v závodě tak bude otevřený pro širší skupinu jezdců! Žhavým kandidátem na vítězství by tak mohl být přeštický rodák Tomáš Bauer, bývalý jezdec týmu AC Sparta Praha.

 

Děti se mohou těšit na  McDonald’s dětskou TOUR 2010, která je určená pro děti od 6 – 14 let. Pro vítěze v jednotlivých kategoriích jsou připraveny dresy jak na Tour de France.

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY - soudek piva Gambrinus.

 

 

Jan Kotal