Zpět na úvod / Grand Prix Kovovýroba MONT s Mlynářem

Grand Prix Kovovýroba MONT s Mlynářem

logo-1.jpg

nejlepší spurtér republiky a juniorský Mistr světa z cyklorosu Zdeněk Mlynář na Grand Prix v Plzni!

GIANT LIGA Plzeň

GP Kovovýroba MONT

 

Z Italského Gira na kriterium do Plzně

 

GIANT LIGA Plzeň – šestý díl odstartuje McDonald’s dětská TOUR 2010 a ceny nejlepším bude předávat účastník Giro d‘ Italia František Raboň (Team HTC Columbia). 

 

Do Plzně se chystá i Zdeněk Mlynář (Max Cursor) jeden z nejlepších spurtérů republiky. Na svém kontě má i dres juniorského Mistra světa z cyklokrosu. Mlynář si na Grand Prix do Plzně jede pro vítězství a jediný kdo mu tentokrát bude stát v cestě, bude plzeňský rychlík Nesveda (AC Sparta), který zatím na Rapidu v letošním roce neprohrál. Na startu budou i dráhaři Dukly Praha, a ti by také mohli promluvit do celkového hodnocení.

 

V Plzni se tentokrát roztočí kola již od 16:00 hod, kdy startuje McDonald’s dětská TOUR 2010, která je určená pro děti od 6 – 14 let. Pro vítěze v jednotlivých kategoriích jsou připraveny dresy jak na Tour de France. Organizátoři tak díky sponzorům zajistili závod na nejvyšší úrovni i pro kategorii děti, které mají chuť sportovat.

 

Celý sportovní program pro děti tak proběhne v největším sportovním areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce, kde bude opět připravena cyklistická podívaná pro fanoušky a diváky cyklistiky.

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY - soudek piva Gambrinus.

 

 

Jan Kotal