Zpět na úvod / Grand Prix Kovovýroba MONT

Grand Prix Kovovýroba MONT

logo-giant-liga-2011-3.jpg

Team Fanflash-Nutrixxion v plné síle

GIANT LIGA 2011

GP Kovovýroba MONT

 

Team Fanflash-Nutrixxion se v Plzni předvede v plné síle

 

GIANT LIGA Plzeň – Sportovní odpoledne v Plzni ve sportovním areálu SKP RAPID odstartuje ve středu 18. května již od 16:30 hod dětskou McDonald's TOUR, pro kategorii starších žáků a kadetů. Poté se rozjede 4. díl GIANT ligy Grand Prix Kovovýroba MONT od 17:30 hod. 

 

Do Plzně se tentokrát chystá kompletní tým Fanflash-Nutrixxion  s Janem Klabouchem, který se tentokrát předvede v puntíkovaném dresu KISS proton prestige, jenž je určen pro nejaktivnějšího jezdce měsíce května. Vedle Klaboucha bude na startu i jeho týmový kolega a vítěz víkendového závodu Mamut Tour Jan Šimek, kterému to jde jak na dráze, tak na silnici.

 

Startovní pole pak okoření i lídr seriálu Jirka Nesveda se svým týmem (AC Sparta Praha).

 

V Plzni tak pokračuje nejprestižnější seriál kriterijních závodů, který se již 28. května přesune na jih od Plzně a představí se i v Přešticích, kde se pojede 5. díl seriálu.

 

V areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce bude ve středu 18. května opět připravena speciální akce pro diváky: Tipněte si čas vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY novinku Z-GENERATION a navíc pro všechny ochutnávka Italské kávy zdarma.