Zpět na úvod / Grand Prix KOOPERATIVY

Grand Prix KOOPERATIVY

dres-mcdonalds-tour-2011-5.jpg

Martin Zlámalík se předvede v nových barvách týmu KDL Trans Landbouwkrediet

GIANT LIGA 2011

Grand Prix KOOPERATIVY

 

Martin Zlámalík v rámci přípravy startuje v Plzni

 

GIANT LIGA 2011 – sedmým dílem ve středu 15. června pokračuje prestižní kriterijní seriál ve sportovním areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce.

 

Sportovní odpoledne na Doubravce odstartuje již od 16:30 hod dětská McDonald’s TOUR pro kategorii starší žáci a kadeti. Od 17:30 hod startuje pak závod hlavní kategorie Elite, junioři a ženy.

 

Start v Plzni potvrdil týmový kolega Svena Nyse a mistr Evropy z cyklokrosu Martin Zlámalík (KDL Trans Landbouwkrediet). Martin Zlámalík se tak předvede divákům v nových týmových barvách a se startovním číslem „7“. Vedle Zlámalíka se na startovní čáru postaví novopečený lídr seriálu a objev letošního ročníku Jan Klabouch (Fanflash-Nutrixxion). Jiří Nesveda (AC Sparta Praha), který momentálně ztrácí na „žluťáka“ 15b se bude muset hodně snažit, aby ho vybojoval zpět.

  

V puntíkovaném dresu aktivity KISS proton prestige by se měl představit vedoucí muž Českého poháru Milan Kadlec (ASC Dukla Praha). Pro závodníky je opět připraveno prvenství na pásce, kdy si v každém kole jezdci rozdělí vždy dva a jeden bod. To by mělo opět zaručit velice rychlý závod před blížícím se mistrovstvím republiky.

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si čas vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY 2011 – novinku z likérky Božkov „ Z-GENERATION“