Zpět na úvod / Grand Prix EFISAN ve středu v Plzni na Rapidu

Grand Prix EFISAN ve středu v Plzni na Rapidu

patricie-a-jiri-nesvedovi.jpg

Lídr seriálu Jiří Nesveda po svatbě opět v kolotoči závodů

GP EFISAN

Lídr seriálu Jiří Nesveda po svatbě opět v kolotoči závodů

GIANT LIGA PLZEŇ 2015 – Desátý závod ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ a na startu bude i rekordman v počtu vítězství a lídr závodu Jiří Nesveda (AC SPARTA PRAHA).

 

Suverén letošního seriálu Jiří Nesveda (AC Sparta Praha) stihnul o víkendu na zámku Klenová svatbu se svojí přítelkyní Patricií a ve středu nastoupí opět do kolotoče závodů před svatební cestou.

 

Novinkou letošního kriterijního cyklistického seriálu bude jízda opačným směrem na okruhu SK RAPIDU PLZEŇ. Na jezdce, tak bude čekat táhlé stoupání do cíle, což by mohlo vyhovovat silovým závodníkům. Uvidíme, jak si s tím poradí novopečený „ženich“.

 

Do Plzně na start dorazí i naši dva nejúspěšnější handicapovaní sportovci současnosti Jiří Ježek (D.A.S. – DURATEC) a Jiří Bouška (LAWI – Author team).

 

Grand Prix EFISAN se navíc bude bodovat jako prvenství na pásce. V každém kole si tak první dva borci připíší dva a jeden bod.

 

Aktivitou v minulém díle hýřil jezdec týmu CK Kolokrám-Svijany Libor Bartůněk. V Plzni se představí v puntíkovaném dresu nejaktivnějšího závodníka.

 

V dresu nejlepšího juniora „Vittoria Cupu“ pak uvidíme plzeňského odchovance TJ ZČE Cyklistiky Plzeň Jakuba Křikavu.

 

Na jedinečném okruhu v Plzni na Rapidu si tak opět poměří síly vybraní borci v kategoriích junioři, ženy, muži a masters.

Ve středu 15. července od 17:30 hod startuje další díl GIANT LIGY PLZEŇ 2015.