Zpět na úvod / Grand Prix EFISAN

Grand Prix EFISAN

logo-giant-liga-12-10.jpg

prvenství na pásce a jízda opačným směrem

GIANT LIGA 2012

GP EFISAN

 

V Plzni na Rapidu s premiérovým bodováním

 

GIANT LIGA 2012 – dvanáctý díl kriterijního seriálu Grand Prix EFISAN pokračuje ve středu 25. července ve sportovním areálu Rapid na Doubravce. Tentokrát jezdci pojedou prvenství na pásce a navíc i opačným směrem. Do cíle tedy bude táhlé stoupání, což by mohlo vyhovovat silovým jezdcům jako je třeba Martin Boubal lídr seriálu.

 

Absolutní novinkou bude pro závodníky i to, že bod pro prvního jezdce na pásce se bude připisovat i na protilehlé rovince. Očekáváme opravdu velice rychlý a dramatický závod, neb body si během kilometrového okruhu připíšou cyklisté hned dvakrát.

 

Podaří se tentokrát někomu odskočit od pelotonu? Na to se můžete podívat ve středu 25. července od 17:30 hod na Rapidu a na vlastní oči.

 

Kategorie starší žáci a kadeti startují již od 16:30 hod se společným startem na 20 kol. Závod mládežnických kategorií je součástí „Cycling talent projektu“ Radomíra Šimůnka.

 

Speciální akce pro diváky. Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY novinku božkovské likérky „Z-GENERATION“.