Zpět na úvod / Grand Prix EFISAN

Grand Prix EFISAN

logo-gl-2011.jpg

Vítěz Czech Cycling Tour Stanislav Kozubek (PSK Whirlpool Author) na startu kriteria

GIANT LIGA 2011

Grand Prix EFISAN

 

Cyklisty tentokrát prověří táhlé stoupání do cíle

 

GIANT LIGA 2011 – Grand Prix Efisan ve středu 27. července tak pokračuje desátým dílem prestižní kriterijní seriál v Plzni ve sportovním areálu Rapid na Doubravce.

 

Tentokrát se pojede opačným směrem a na cyklisty tak bude čekat táhlé stoupání do cíle, což by mělo vyhovovat silovějším jezdcům. Navíc se pojede prvenství na pásce a každé kolo tak budou brát body pouze první dva jezdci. Celkem se rozdělí 150 bodů.

 

Tento typ bodování a táhlé stoupání do cíle by mělo vyhovovat Martinu Boubalovi (VC Ratisbona), nebo Radku Bečkovi (FOCUS Znojmo), kteří by tak závod mohli znepříjemnit dosavadnímu vedoucímu muži seriálu Jirkovi Nesvedovi (AC Sparta Praha).


Start v závodě navíc potvrdil i vítěz etapového závodu Czech Cycling Tour Stanislav Kozubek (PSK Whirlpool Author)
 

Sportovní odpoledne v Plzni odstartuje tradičně od 16:30 hod dětská McDonald’s TOUR pro kategorii starší žáci a kadeti. Od 17:30 hod startuje Grand Prix Efisan.

 

V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce se představí Jakub Svoboda (CK Kolokrám-Svijany.cz), který své kvality potvrdil vítězstvím na závodě Beskyd Tour.

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY 2011 – novinku z likérky Božkov „ Z-GENERATION“. Navíc ochutnávka Italské kávy „CAFE BORBONE“.