Zpět na úvod / Grand Prix DURATEC

Grand Prix DURATEC

jiri-jezek.jpg

Přijeďte se projet se zlatým paralympionikem Jiřím Ježkem

Zveme všechny fanoušky cyklistiky do sportovního areálu RAPID

Káva zdarma, vstup zdarma a focení a autogramiáda Jirky Ježka

GIANT LIGA 2012

GP DURATEC

 

Jiří Ježek na startu v Plzni

 

GIANT LIGA 2012 – devatenáctý díl a zároveň poslední započítávaný do celkového pořadí seriálu se jede v Plzni. Grand Prix DURATEC pokračuje ve středu 19. září od 16:30 hod ve sportovním areálu RAPID na Doubravce.

Start již potvrdil i nejúspěšnější cyklista historie paralympijských her Jiří Ježek (DAS – Duratec), který do Plzně přiveze i medaile.

Zveme všechny fanoušky cyklistiky, kteří budou mít jedinečnou možnost projet se s Jiřím Ježkem po závodním okruhu, před startem hlavní kategorie.

Vedle Jiřího Ježka se můžeme těšit i na lídra seriálu Martina Boubala (VC Ratisbona), který má náskok 20b na Jiřího Nesvedu (AC Sparta). Boubal má tedy namířeno za prvním titulem v Giant lize 2012.

 

Pořadatelé připravili jezdcům prvenství na pásce 2 a 1b. Body se tedy budou rozdělovat v každém kole, což bude zaručovat vysoké tempo pelotonu.

 

Starší žáci a kadeti startují již od 16:30 hod. Závod mládežnických kategorií je součástí „Cycling talent projektu“ Radomíra Šimůnka. Kategorie muži Elite je naplánován na 17:30 hod.