Zpět na úvod / Grand Prix DURATEC

Grand Prix DURATEC

logo-11.jpg

DURATEC jediný český výrobce rámů na míru Vás zve na mega podívanou do sportovního areálu SKP RAPID

GIANT LIGA 2010

Grand Prix DURATEC

 

Finálový závod s hvězdným obsazením

 

GIANT LIGA Plzeň – sedmnáctým dílem se zakončí ve středu 22. září od 17:30 h prestižní kriterijní seriál ve sportovním areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce. Poslední bodovaný závod tak rozhodne o vítězi kriterijní série, která letos startovala premiérově ve Španělsku na Mallorce.

 

Hvězdná sestava se tentokrát představí v Plzni na GP DURATEC.  Svojí účast již potvrdil zlatý paralympionik a mistr světa Jiří Ježek (Tusnad Cycling Team). Dalším tahákem bude start nejlepšího českého časovkáře a mistra republiky Františka Raboně (výběr ČR). Samozřejmostí je start lídra seriálu Jirky Nesvedy (AC Sparta Praha) a dráhových reprezentantů pražské dukly v čele s velezkušeným Milanem Kadlecem. Na startu bude i Milan Spěšný (S&H Superior), kterému se to perfektně rozjelo na konci sezony.

 

Očekáváme obrovský souboj o celkové třetí místo Jana Dostála (ASC Dukla Praha), který po triumfu na dráhovém mistrovství Evropy zaslouženě odpočívá. Kadlec nebo Raboň tak budou mít šanci sesadit tohoto dráhaře z této pozice.  V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce „KISS proton prestige“ se představí další sparťan a bývalý jezdec horských kol Václav Hlaváč.

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY - soudek piva Gambrinus. Ochutnávka pravé Italské kávy zdarma.

 

 

Video k události