Zpět na úvod / Grand Prix CUBE

Grand Prix CUBE

7.jpg

Do Plzně přijede na Grand Prix i paralympijský vítěz a mistr světa Jiří Ježek

Grand Prix CUBE

 

Ve středu na Rapidu s Jiřím Ježkem


GIANT LIGA PLZEŇ 2014 – sedmý závod ve sportovním areálu RAPID a klasický start ve středeční podvečer. Červnovou sérii v Plzni na Rapidu odstartuje již sedmý díl seriálu bodovacím závodem.


Jiří Nesveda se představí ve žlutém dresu lídra seriálu a rád by navázal na úspěšné tažení v letošním roce.  Na startu bude i vítěz Táborských okruhů Tomáš Okrouhlický (oba AC Sparta Praha).


Na startu budou i naši dva handicapovaní borci - zlatý paralympionik, mistr světa a lídr Světového poháru Jiří Ježek (DAS – Duratec) a mistr světa Jiří Bouška (LAWI – Author team).


Sedmý díl Grand Prix CUBE  se pojede jako bodovačka, kdy si závodníci v každém pátém okruhu rozdělí na pásce 5, 3, 2 a 1b a v posledním kole dvojnásobné body.


Bílý dres „ Vittoria Cup „ drží zatím pevně v kategorii juniorů nadějný Michal Kohout (Dukla Praha) před dvojicí Jakub Křikava (ZČE cyklistika Plzeň) a Jan Rajchart (Nutrend Spezialized Racing).

 

Ve středu 11. června od 17:30 hod se navíc rozjede soutěž o nejaktivnějšího jezdce měsíce června. Puntíkovaný dres „ Kiss Proton prestige „ v květnu uhájil Denis Rugovac (Team Dukla Praha).