Zpět na úvod / Grand Prix CUBE

Grand Prix CUBE

logo-giant-liga-2011-4.jpg

Hvězdná sestava míří do Plzně! Start potvrdil i Radomír Šimůnkem BKCP-Powerplus

GIANT LIGA 2011

Grand Prix CUBE

 

Bouřka nebo tropy, v Plzni se pojede další díl ligy!

 

GIANT LIGA 2011 – Podle poslední předpovědi si ani meteorologové nejsou jisti  jaké počasí vlastně bude. Jedno je ale jisté. Jede se další díl ligy, tentokrát pod pořadovým číslem devět. Ano je to tak, devátým dílem ve středu 13. července pokračuje prestižní kriterijní seriál tentokrát v Plzni ve sportovním areálu Rapid na Doubravce.

 

První tři jezdci z kritéria v Klatovech dorazí do Plzně. Martin Boubal (VC Ratisbona), Martin Zlámalík (KDL Trans Landbouwkrediet) a Jakub Svoboda (CK Kolokrám-Svijany.cz)

 

Sportovní odpoledne v Plzni odstartuje tradičně od 16:30 hod dětská McDonald’s TOUR pro kategorii starší žáci a kadeti. Ceny by měl opět předat Radomír Šimůnek (BKCP-Powerplus), který potvrdil start i v hlavním závodě. Od 17:30 hod startuje Grand Prix CUBE klasickým bodovacím závodem s dvojnásobným počtem bodů v posledním spurtu.

 

Na žlutý dres tentokrát zaútočí pětinásobný vítěz seriálu Jiří Nesveda (AC Sparta Praha), kterého dělí jediný bod v celkovém hodnocení od Jana Klaboucha (GO!Nutrixxion), který ve středu startuje v Norinberku.

 

Start v Plzni potvrdil i cyklokrosový reprezentant a mistr Evropy Martin Zlámalík (KDL Trans Landbouwkrediet) a v puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce se představí Jakub Svoboda (CK Kolokrám-Svijany.cz), který má navíc za sebou etapový závod Czech Cycling Tour.

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY 2011 – novinku z likérky Božkov „ Z-GENERATION“. Navíc ochutnávka Italské kávy „CAFE BORBONE“.

 

Jan Kotal

Kalendář a propozice na webu akce

www.giantliga.cz