Zpět na úvod / Grand Prix BETATECH s.r.o. již ve středu na Rapidu

Grand Prix BETATECH s.r.o. již ve středu na Rapidu

logo-9.jpg

Michal Kesl by rád zaútočil na puntíkovaný dres aktivity (KISS proton prestige)

GIANT LIGA 2010

Grand Prix BETATECH s.r.o.

 

Mixa, Kesl a Spěšný startují v Plzni na Rapidu

 

GIANT LIGA Plzeň – patnáctým dílem pokračuje ve středu 8. září od 17:30 h prestižní kriterijní seriál ve sportovním areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce. Poslední čtyři závody nás dělí od konce letošního seriálu, který začínal premiérově ve Španělsku na Mallorce a dvakrát zavítal mimo území města Plzně.

 

Tentokrát se můžeme těšit na souboje jezdců horských kol se silničáři a dráhaři. Do Plzně se totiž chystá jezdec z pražské Dukly Marek Mixa (který již v letošním roce získal dres aktivity). Z etapového závodu okolo Slovenska dorazí nejlepší jezdec Giant ligy Jirka Nesveda (AC Sparta Praha) a na startu by se měl objevit i plzeňský rodák Milan Spěšný S&H Superior.

 

V měsíci září se opět rozjíždí soutěž aktivity o puntíkovaný dres pro nejaktivnějšího jezdce „KISS proton prestige“. Do tohoto souboje by rád prohovořil bývalý dráhový mistr evropy Michal Kesl, který nyní obléká dres zahraničního týmu (RRSV Regensburg). Zdatným soupeřem by mu měl být hlavně Michal Plesník (Alpine Pro Author team), kterému se dařilo právě v srpnu.

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY - soudek piva Gambrinus.