Zpět na úvod / Grand Prix Baxant řeznictví

Grand Prix Baxant řeznictví

gp-baxant.jpg

Cyklisté se představí v dresech lídrů

Grand Prix Baxant řeznictví

Třetí závod cyklistického kriteria a v dresu lídra Tomáš Holub

GIANT LIGA PLZEŇ 2016 – Třetí závod 15. ročníku seriálu GLP 2016 a představení nejlepších jezdců v jednotlivých kategoriích v dresech lídrů.

 

 

Ve žlutém dresu lídra seriálu se představí Tomáš Holub (AC Sparta Praha). Dres nejlepšího juniora hájí Tomáš Čapek (Dukla Praha). V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího závodníka uvidíme Jana Rajcharta (Česká Spořitelna – Accolade). Dres nejlepší ženy si oblékne Barbora Průdková (Dukla Praha) a v kategorii masters si dres drží Petr Cirkl (Veloklub Cirkl České Budějovice).

 

 

Jan Rajchart má dobře rozjetou bodovací soutěž a druhý jezdec v pořadí Tomáš Okrouhlický již ztrácí právě na Rajcharta 5b.

 

 

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které se opět představí na unikátním oválu SK RAPID PLZEŇ.

 

 

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce, kdy v každém okruhu si první dva borci rozdělí 2 a 1b.

 

 

Ve středu 27. dubna od 17:30 hod tak pokračuje třetí závod GIANT LIGY PLZEŇ 2016, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters.

 

 

Hned v neděli 1. května pokračuje GIANT LIGA PLZEŇ 2016 silničním závodem v Milovicích. Nejdelší dlážděné úseky v ČR a trasy 120 km a 78 km v bývalém vojenském prostoru Milovice. Tak to bude Pave Tour Milovice, závod který bude pro jezdce GIANT LIGY ohodnocen dvojnásobným počtem bodů.