Zpět na úvod / Grand Prix Alltraining.cz již v neděli

Grand Prix Alltraining.cz již v neděli

logo-10.jpg

GIANT LIGA pokračuje netradičně v neděli 12. Září a netradičně od 16:00 h

zve Vás i dodavatel rámů na míru DURATEC

GIANT LIGA 2010

Grand Prix Alltraining.cz

 

Kriterijní klasika pokračuje v netradiční den a čas

 

GIANT LIGA Plzeň – šestnáctým dílem pokračuje netradičně v neděli 12. Září a netradičně od 16:00 h kriterijní klasika na prestižní adrese ve sportovním areálu SKP RAPID v Plzni na Doubravce.

 

Sportovní neděle na Rapidu odstartuje již od 10:00 hod závod handicapovaných sportovců se zdravotním omezením. Nedělní odpoledne vyplní seriál dětských závodů McDonald’s dětská TOUR, která odstartuje od 15:00 hod. Posledním sportovním kláním nedělního sportování na Rapidu bude 16. díl GIANT ligy Grand Prix Alltraining.cz od 16:00 hod.

 

Po zdravotních komplikacích, které si přivezl ze závodu Okolo Slovenska, by se měl objevit lídr seriálu Jiří Nesveda (AC Sparta Praha). Do Plzně se znovu chystá jezdec z pražské Dukly Marek Mixa se stájovými kolegy. Na startu bude i mistr světa handicapovaných jezdců Jiří Bouška společně s vynikajícím spurtérem Danielem Tremlem (oba Alltraining.cz).

 

 

Speciální akce pro diváky: Tipněte si vítěze a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY - soudek piva Gambrinus. A navíc ochutnávka pravé Italské kávy.

 

 

 

Video k události