Zpět na úvod / Grand Prix - bm stavební s.r.o.

Grand Prix - bm stavební s.r.o.

dsc-0048.jpg

Poslední test před Králem Šumavy

GIANT LIGA Plzeň 2009


Grand Prix - bm stavební s.r.o.

 

Poslední test před Králem Šumavy

 

 

GIANT LIGA Plzeň – třináctý díl Grand Prix - bm stavební s.r.o. odstartuje ve středu 26. srpna od 17:30 hod ve sportovním areálu SKP RAPID na Doubravce.

 

V Plzni na Rapidu se tentokrát pojede opačným směrem a pro jezdce tak bude připraveno táhlé stoupání do cíle. Závod se navíc pojede jako prvenství na pásce, kdy si pouze první borec na pásce připisuje jeden bod. Poslední okruh bude ohodnocen dvojnásobnými body.

 

A na koho se můžeme těšit?

Na startu bude loňský vítěz Krále Šumavy Josef Soukup se svým stájovým kolegou Jakubem Svobodou (oba CK Kolokrám.cz – Svijany). Svoboda má už na svém kontě dvě vítězství z Krále a navíc opanuje druhou příčku průběžného hodnocení Českého poháru. V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce se předvede Ondřej Pávek (AC Sparta Praha).

 

Do závodu nastoupí i Jirka Nesveda (AC Sparta Praha), který si závod opět bude muset vytrpět. Navíc pojede ve žlutém dresu lídra seriálu.

 

Diváci a fanoušci cyklistiky si mohou tipnout čas vítěze přímo v areálu Rapidu a těšit se na cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY. Samotný závod pak mají možnost sledovat v naprosté pohodě z jednoho místa.