Zpět na úvod / GP INKOMO a akademické mistrovství České republiky

GP INKOMO a akademické mistrovství České republiky

gl-2013-11.jpg

již od 16:00hod se startuje o tituly Akademického mistra ČR v kriterijním závodě a od 17:30hod GP INKOMO

http://www.caus.cz/

GP INKOMO a akademické mistrovství České republiky


Mistrovství republiky akademiků v kriterijním závodě v Plzni


GIANT LIGA 2013 – třináctý díl seriálu startuje ve středu odpoledne ve sportovním areálu SKP RAPID na Doubravce od 17:30 hod.


Sportovní odpoledne na vyhlášeném okruhu Rapid v Plzni na Doubravce odstartuje již od 16:00 hod akademické mistrovství České republiky cyklistů. V Plzni na Rapidu se tak budou opět rozdávat mistrovské dresy pro vítěze. Vyhraje MČR akademiků Jiří Nesveda?


Grand Prix INKOMO pak startuje od 17:30 hod. Na startu bude i Radek Bečka (CK Kolokrám-Svijany). Jezdec, který stále drží traťový rekord závodu a v měsíci červenci se oblékl do puntíkovaného dresu nejaktivnějšího závodníka.  V Plzni na Rapidu se předvede opět kompletně vyladěn do červených puntíků, tak jak to můžeme vidět na Tour de France. Na startu bude i jeho týmový šéf a stále velice aktivní jezdec Jakub Svoboda (CK Kolokrám-Svijany).


Ve žlutém dresu lídra seriálu startuje Jiří Nesveda (AC Sparta Praha) a ten bude chtít i tento dres nadále udržet. Vedle Nesvedy uvidíme i loňského celkového vítěze seriálu GIANT ligy Martina Boubala (VC Ratisbona Regensburg).


Zajímavostí třináctého dílu Grand Prix INKOMO bude bodování, kdy si každé páté kolo jezdci rozdělí 5, 3, 2, a 1b a v průjezdech bude na pásce pro prvního jezdce navíc 1b. To samé je připraveno i pro MČR akademiků. Očekáváme proto velice rychlý závod.


Souboj o puntíkovaný dres KISS proton prestige bude také zajímavou podívanou jak v závodě MČR akademiků tak při GP INKOMO.

 

 

http://www.caus.cz/