Zpět na úvod / GIANT LIGA PLZEŇ STARTUJE

GIANT LIGA PLZEŇ STARTUJE

gl-w.jpg

GIANT LIGA Plzeň – Tahákem prvního dílu Velké ceny PECHMAN PNEU bude start lídra Českého poháru Radka Bečky (Factor bike team), který potvrdil účast !!!

GIANT LIGA Plzeň

 

Plzeň a sportovní areál RAPID přivítá lídra Českého poháru

 

GIANT LIGA Plzeň – Tahákem prvního dílu Velké ceny PECHMAN PNEU bude start lídra Českého poháru Radka Bečky (Factor bike team), který potvrdil účast na kriteriu v Plzni se stájovým kolegou Stanislavem Hejdukem.


Na startu ve středu 22. dubna od 17:30 hod bude vedle Bečky i cyklokrosový reprezentant Kamil Ausbuher (CK Podbořany) a bikeři Milan Spěšný s Pavlem Zerzanem (oba ČS MTB Team). Do závodu jsou přihlášeni jezdci AC Sparty Praha v čele s loňským vítězem Jirkou Nesvedou a nejaktivnějším jezdcem loňského ročníku Tomášem Hrubým. Nebude chybět ani vítěz víkendového pohárového kriteria v Soběslavi Ondřej Zelinka (AC Sparta Praha).

Mezi přihlášenými nesmíme opomenout ani tým Budvaru Tábor v čele s Martinem Bínou (vítězem Českého poháru v cyklokrosu) a vynikajícími spurtéry Ondřejem a Standou Bambulovými. Startovní pole se v úvodním dílu rozšíří ještě o jezdce týmu Kolokrám.cz v čele s bývalým sparťanem Josefem Soukupem a Tomášem Radolfem. Telefonicky se ještě stačil přihlásit Martin Zlámalík (VOLVO AUTO HASE), který v loňském roce kraloval prvním třem dílům.


V Plzni se tak chystá mega závod, kde o prvenství a žlutý dres lídra seriálu bude usilovat hned několik jezdců. Očekáváme prestiž mezi silničáři, cyklokrosaři a bikery.

Diváci a fanoušci cyklistiky se mohou těšit na jedinečnou konkurenci českých jezdců, v areálu SKP RAPID, kde je možno jezdce sledovat v naprosté pohodě a z jednoho místa.


Do Plzně na pořádnou podívanou přijede z  Chlumčan i bývalý vynikající bikový jezdec Pavel Elsnic, kterého výkony ve Světovém poháru z minulých let zatím žádný Český biker nepřekonal.


První závod odstartuje Ondřej Lukeš, který se snad stačí včas uvolnit z práce a vychutnáme si tak jeho komentář živě v Plzni na GIANT LIZE.


Speciální akce pro diváky je připravena stejně jako každý rok. Tipněte si čas vítěze a napište jej na kartičku, kterou dostanete od naší hostesky a vyhrajte cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY.