Zpět na úvod / Giant Liga Plzeň - GP VV VOCH

Giant Liga Plzeň - GP VV VOCH

dsc-00132.jpg

Giant Liga přišla o jednoho z favoritů !

GIANT LIGA Plzeň 2009

 

GP VV Voch

 

Giant Liga přišla o jednoho z favoritů

 

 

GIANT LIGA Plzeň – devátý díl Grand Prix VV Voch odstartuje ve středu 22. července od 17:30 hod ve sportovním areálu SKP RAPID na Doubravce.


Tak jako slavnou Tour de France opouštějí favorité kvůli zraněním, tak i Giant Liga přišla o jednoho z adeptů na celkové vítězství. Jirka Nesveda (AC Sparta Praha) si nešťastnou náhodou v přípravě zlomil klíční kost a na pár týdnů tak bude mimo závodní činnost.
V letošním ročníku Giant Ligy měl po 8 dílech na svém kontě Nesveda celkem šest vítězství a pomalu směřoval k ovládnutí seriálu.


Velikou šanci by tedy mohl využít Josef Soukup (CK Kolokrám.cz – Svijany) jenž bude hájit žlutý dres lídra seriálu a dostatečný náskok před Tomášem Hrubým (AC Sparta Praha) by mohl udržet.


V Plzni na Rapidu se v puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce předvede Ondřej Pávek (AC Sparta Praha), neb bude chybět Milan Spěšný (ČS MTB), který odlétá do Kanady na Světový pohár.  Z horského kola na silničku si opět odskočí Václav Hlaváč (Halfords Apache Bikes) a Pavel Zerzan (ČS MTB).


Ceny nejlepším jezdcům bude tentokrát předávat bývalý vynikající cyklista a nyní jeden z organizátorů závodu Praha-Karlovy Vary-Praha Lubor Tesař.


Diváci a fanoušci cyklistiky si mohou tipnout čas vítěze přímo v areálu Rapidu a těšit se na cenu pro nejlepšího „tipaře“ GIANT LIGY. Samotný závod pak mají možnost sledovat v naprosté pohodě z jednoho místa.

 

 

Jan Kotal