Zpět na úvod / #9 Táborské Okruhy - Grand Prix ČEZ

#9 Táborské Okruhy - Grand Prix ČEZ

bageterie-2017-3.jpg

Ve středu 31. května od 17:30hod sportovní areál Komora
V průběžném pořadí vede před posledním dílem série vítěz druhého závodu Martin Boubal (CK Příbram – Fany Gastro) s 36 body

Dovolujeme si vás pozvat na finálový závod 7. ročníku série cyklistických kritérií TÁBORSKÉ OKRUHY - Velká cena ČEZ. Závod se koná ve středu 31. května 2017 v areálu Komora v Táboře. Start závodu hlavní kategorie je v 17:30 hodin.

 

Závod se pojede za účasti předních českých cyklistů, bude natáčen internetovou televizí a tento přenos bude umístěn až na deseti webových stránkách s očekávanou návštěvností 70 tisíc prokliků.

 

Také tento závod je pro kategorie muži, ženy a junioři zařazen do seriálu Giant Liga 2017.

Komentování se opět ujme zkušený moderátor Robert Skála. Vzhledem k opravě zadní části oválu, došlo ke zkrácení okruhu a tím k navýšení jejich počtu. Muži a junioři pojedou závod na 65 okruhů, ženy budou spurtovat do cíle v 50. okruhu. Každý pátý okruh je bodován, vítěz bodovacího kola bere 5 bodů, druhý 3, třetí 2 a čtvrtý jeden bod. V posledním kole se jede o dvojnásobný příděl. Takže o napětí po celý závod bude postaráno.

 

Součástí závodu bude také náborový závod pro mládež, a to cyklistická soutěž škol – Hledá se mistr světa v cyklokrosu!, určená v letošním roce pro žáky 6., 7., 8. a 9. tříd. Závod škol začíná v 16:30 hodin.

V průběžném pořadí vede před posledním dílem série vítěz druhého závodu Martin Boubal (CK Příbram – Fany Gastro) s 36 body, na druhém místě je Jiří Nesveda (AC Sparta Praha) s 29 body a na třetím místě je Tomáš Okrouhlický (Topforex Lapierre PRO Cycling Team) s 23 body.

V soutěži škol vede po druhém závodě ZŠ Jistebnice s 882 body před ZŠ Husova Tábor s 601 body a ZŠ Helsinská Tábor s 246 body.

 

VÝSLEDKY

Další informace naleznete na ZDE.

 

Těšíme se na Vaši účast!
S pozdravem

Petr Balogh