Zpět na úvod / #8 Grand Prix NWS

#8 Grand Prix NWS

glp-2018-gp-nws-w.jpg

Ve středu 23.5.2018 pojedou závodníci prvenství na pásce, kdy si v každém okruhu nejlepší dva borci připíší 2 a 1b.

GIANT LIGA PLZEŇ 2018

Grand Prix NWS

Ve žlutém dresu lídra se v Plzni na Rapidu opět představí Martin Boubal

GIANT LIGA PLZEŇ 2018 – Osmý závod 17. ročníku seriálu Giant Liga 2018 pokračuje po závodě v Táboře opět v Plzni na Rapidu. Na startu bude i lídr seriálu Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro).

Závodníci pojedou prvenství na pásce, kdy si v každém okruhu nejlepší dva borci připíší 2 a 1b. A aby jezdci drželi vysoké tempo, budou vypisovány prémie o nejaktivnějšího jezdce Bageterie Boulevard prestige.

Očekáváme tedy i souboj o puntíkovaný dres nejaktivnějšího jezdce měsíce května, kde má našlápnuto k obhajobě z dubna Richard Habermann (TJ KOVO Praha). Na svém kontě má zatím 9b. Druhý Denis Rugovac na Habermanna ztrácí 4b. Habermanna tak v  závodě uvidíme v puntíkovaném dresu.

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které tentokrát pokračují po pohárovém klání v Plzni ve sportovním areálu Rapid.

Ve středu 23. května od 17:30 hod tak odstartuje již osmý díly GIANT LIGY 2018, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií IL SANO CUP startuje již od 16:50 hod.