Zpět na úvod / #7 Táborské Okruhy - Grand Prix ČEZ

#7 Táborské Okruhy - Grand Prix ČEZ

n.jpg

Závod se pojede za účasti předních českých cyklistů, bude natáčen internetovou televizí

Druhý díl Táborských okruhů 2017 již příští středu 17. května!

Dobrý den!

Dovolujeme si Vás pozvat na 2. závod sedmého ročníku série cyklistických kritérií TÁBORSKÉ OKRUHY - Velká cena ČEZ. Závod se koná ve středu 17.května 2017 v areálu Komora v Táboře. Start závodu hlavní kategorie je v 17:30 hodin.

Závod se pojede za účasti předních českých cyklistů, bude natáčen internetovou televizí a tento přenos bude umístěn až na deseti webových stránkách s očekávanou návštěvností 70 tisíc prokliků.

Komentování se opět ujme zkušený moderátor Robert Skála. Vzhledem k opravě zadní části oválu, došlo ke zkrácení okruhu a tím k navýšení jejich počtu. Muži a junioři pojedou závod na 65 okruhů, ženy budou spurtovat do cíle v 50. okruhu. Každý pátý okruh je bodován, vítěz bodovacího kola bere 5 bodů, druhý 3, třetí 2 a čtvrtý jeden bod. V posledním kole se jede o dvojnásobný příděl. Takže o napětí po celý závod bude postaráno.

Novinkou v letošním roce je, že všechny tři závody jsou pro kategorie muži, ženy a junioři zařazeny do seriálu Giant Liga 2017.

Součástí závodu bude také náborový závod pro mládež, a to cyklistická soutěž škol – Hledá se mistr světa v cyklokrosu!, určená v letošním roce pro žáky 6., 7., 8. a 9. tříd. Závod škol začíná v 16:30 hodin.

Další informace naleznete na http://www.cyklokros.cz/cz/taborske-okruhy-2017/aktuality.

V 1. patře budovy v areálu Komora pro Vás bude připraveno malé občerstvení.

Těšíme se na Vaši účast!

S pozdravem

Petr Balogh