Zpět na úvod / #2 Grand Prix INKOMO-vzduchotechnika.cz

#2 Grand Prix INKOMO-vzduchotechnika.cz

gp-inkomo-2.jpg

Nově bude připraven závod Velká cena RKCA (Roman Kreuziger Cycling Academy) pro kategorii starší žáci a kadetky na 15 kol od 16:00 hod. A po této kategorii se postaví na startovní pásku kadeti a juniorky na 30 kol od 16:30 hod.

 

GIANT LIGA PLZEŇ 2021

Grand Prix INKOMO-vzduchotechnika.cz


V Plzni bude startovat vítěz etapového závodu RBB Tour Jan Ryba


GIANT LIGA PLZEŇ 2021 – druhý závod 20. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2021 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ. Po víkendovém vítězství v etapovém závodě RBB Tour bude na startu ve skvělé formě Jan Ryba (AC Sparta Praha). V dresu lídra seriálu pojede jeho stájový kolega Richard Habermann.


Start v Plzni potvrdil opět tým dráhařů Dukly Praha i předloňský vítěz seriálu Martin Boubal s podporou týmu (Hello CTW), který se navíc představí v puntíkovaném dresu aktivity.


Nově bude připraven závod Velká cena RKCA (Roman Kreuziger Cycling Academy) pro kategorii starší žáci a kadetky na 15 kol od 16:00 hod. A po této kategorii se postaví na startovní pásku kadeti a juniorky na 30 kol od 16:30 hod. Každé třetí kolo bodovací a v průjezdu jeden bod.


V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii Elite, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.


V úterý 8. června od 17:30 hod tak pokračuje 2. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2021, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži elite a masters.

 

Jan Kotal

Kalendář a propozice na webu akce

www.giantliga.cz