Zpět na úvod / #16 Grand Prix - Gravity Solution

#16 Grand Prix - Gravity Solution

glp-2018-gp-gravity-solution-edited.jpg

Závodníci pojedou opět prvenství na pásce, kdy si v každém okruhu nejlepší dva borci připíší 2 a 1b.

GIANT LIGA PLZEŇ 2018

Grand Prix Gravity Solution

V Plzni by rád prodal vynikající formu Michal Kesl (NejlevnějšíPNEU.cz)

GIANT LIGA PLZEŇ 2018 – Šestnáctý závod 17. ročníku seriálu Giant Liga 2018 pokračuje v Plzni na Rapidu ve středu 5. září. Vynikající formu by rád přetavil ve vítězství Michal Kesl (Nejlevnější PNEU.cz). Jezdec, který se může pochlubit i zlatou medailí z dráhového ME a stříbrnou medailí ze Světového poháru dráhařů, kde až ve finálové stíhací jízdě podlehl Bradleymu Wigginsovi (pozdějšímu čtyřnásobnému vítězi Olympijských Her a vítězi Tour de France). Je to už sice 16 let, ale i tak na ně Michal Kesl rád zavzpomíná.

Na startu tentokrát bude chybět lídr seriálu Martin Boubal, který s týmem startuje na etapovém závodě Okolo Jižních Čech.

 

Sportovní odpoledne na Rapidu odstartují náborové závody pro děti od 4 do 12 let HERVIS Tour 2018, pak si zazávodí starší žáci v rámci IL Sano Cupu. Pro nejmenší děti bude v prostoru startu a cíle připraven pravý řetízkový kolotoč.

Závodníci pojedou opět prvenství na pásce, kdy si v každém okruhu nejlepší dva borci připíší 2 a 1b. A aby jezdci drželi vysoké tempo, budou vypisovány prémie o nejaktivnějšího jezdce Bageterie Boulevard prestige.

Zářiová soutěž aktivity Giant ligy 2018 o nejaktivnějšího jezdce měsíce bude opravdu hodně hektická, neb se bude bodovat pouze tento závod. Příští díl už jezdci pojedou nebodovanou „ODVETU“ po seriálu Giant liga 2018.

 

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které pokračují opět v Plzni ve sportovním areálu Rapid.

 

Ve středu 5. září od 17:30 hod tak odstartuje již šestnáctý díly GIANT LIGY 2018, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií HERVIS Tour startuje od 16.00 hod a IL SANO CUP startuje již od 16:50 hod.