Zpět na úvod / #15 Grand Prix - INDIGOPRINT

#15 Grand Prix - INDIGOPRINT

glp-2018-gp-indigoprint-edited.jpg

Do Plzně na Grand Prix přijede i lídr seriálu Martin Boubal vítěz kritéria v Novém Boru a zároveň druhý muž v pořadí z kritéria v Ostravě!!!

GIANT LIGA PLZEŇ 2018

Grand Prix INDIGOPRINT

Do Plzně přijede lídr Giant ligy Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro)

GIANT LIGA PLZEŇ 2018 – Patnáctý závod 17. ročníku seriálu Giant Liga 2018 pokračuje v Plzni na Rapidu. Po premiérovém závodě v Novém Boru, se bude opět závodit na unikátním oválu v Plzni na Doubravce. Okruh o délce 1.100 m s šířkou 12 metrů v cílové rovince, tak takový okruh v České republice prostě nenajdete.

Na startu bude lídr seriálu Martin Boubal, který formu potvrdil vítězstvím v Novém Boru a druhý den na kriteriu v Ostravě druhým místem.

Do Plzně se ale chystá i Jiří Pokorný (CK Kolokrám.cz), který už v Plzni dokázal vyhrát a na posledním „kriťáku“ v Novém Boru ho od stupňů vítězů vyřadil jen pád na mokré vozovce.

Závodníci pojedou prvenství na pásce, kdy si v každém okruhu nejlepší dva borci připíší 2 a 1b. A aby jezdci drželi vysoké tempo, budou vypisovány prémie o nejaktivnějšího jezdce Bageterie Boulevard prestige.

Srpnová soutěž aktivity Giant ligy 2018 o nejaktivnějšího jezdce měsíce bude opravdu hodně dramatická. V Novém Boru nejvíce prémiových bodů posbíral Vojtěch Hačecký (Elkov Author), ten ale bude v Plzni chybět. Souboj o puntíkovaný dres je tak otevřený pro další jezdce.

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které pokračují opět v Plzni ve sportovním areálu Rapid.

Ve středu 29. srpna od 17:30 hod tak odstartuje již patnáctý díly GIANT LIGY 2018, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií IL SANO CUP startuje již od 16:50 hod.