Zpět na úvod / #13 Grand Prix - EFISAN

#13 Grand Prix - EFISAN

glp-2018-gp-efisan-w.jpg

Ve středu pokračuje GIANT LIGA PLZEŇ 2018 13. závodem. Jezdci tentokrát na okruhu Rapid pojedou opačným směrem. Táhle stoupání do cíle tak prověří kvality závodníků.

GIANT LIGA PLZEŇ 2018

Grand Prix EFISAN

Před prázdninovou pauzou pojedou cyklisté opačným směrem

GIANT LIGA PLZEŇ 2018 – Třináctý závod 17. ročníku seriálu Giant Liga 2018 pokračuje v Plzni na Rapidu. Před prázdninovou pauzou budou tentokrát cyklisté kroužit opačným směrem. Do cíle tak budou muset jezdci zdolat táhlé stoupání, a to prověří jejich výkonnost. Navíc je opět připraveno prvenství na pásce, a tam tempo pelotonu nepolevuje.

 

Na startu tentokrát nebude Martin Boubal, který s týmem startuje na MČR v časovce družstev. Tím pádem je otevřen prostor na vítězství pro řadu jezdců, kteří se tentokrát museli spokojit s pozicí až…. za Boubalem.

Do Plzně se ale chystá Jiří Pokorný (CK Kolokrám.cz), který na minulém kritériu překvapil skvělým 3. místem a tento mladý borec bude opět při chuti.

 

Závodníci pojedou prvenství na pásce, kdy si v každém okruhu nejlepší dva borci připíší 2 a 1b. A aby jezdci drželi vysoké tempo, budou vypisovány prémie o nejaktivnějšího jezdce Bageterie Boulevard prestige.

Červencová soutěž aktivity Giant ligy 2018 o nejaktivnějšího jezdce měsíce bude opravdu hodně hektická, neb se jede jen jeden závod a očekáváme o puntíkovaný dres obrovský souboj. Navíc Denis Rugovac startuje v zahraničí.

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které pokračují opět v Plzni ve sportovním areálu Rapid.

 

Ve středu 4. července od 17:30 hod tak odstartuje již třináctý díly GIANT LIGY 2018, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií IL SANO CUP startuje již od 16:50 hod.