Zpět na úvod / #12 Grand Prix Efisan - středa 12.7.2017 od 17:30hod

#12 Grand Prix Efisan - středa 12.7.2017 od 17:30hod

gp-efisan.jpg

Tentokrát se pojede opačným směrem a do cíle je tak připraveno táhlé stoupání!

GIANT LIGA 2017

Grand Prix Efisan

Dvanáctý závod a jízda opačným směrem

GIANT LIGA PLZEŇ 2017 – Dvanáctý závod 16. ročníku seriálu Giant Liga 2017 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ. Po seškrtání tří nejhorších výsledků se do čela soutěže vyhoupl o jediný bod Jiří Nesveda (AC Sparta Praha) a představí se tak ve žlutém dresu lídra. Do Plzně na kriterijní klasiku by měl přijet i druhý muž celkového hodnocení a zároveň druhý muž etapového závodu LIDICE 2017 Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro).

 

V Plzni na Grand Prix Efisan pojedou tentokrát jezdci opačným směrem. Závodníci tak budou muset absolvovat táhlé stoupání do cíle, které jistě prověří jejich kvality. Připraveno navíc bude prvenství na pásce, kdy si v každém kole první dva na pásce rozdělí 2 a 1b. To by mělo peloton držet ve vysokých otáčkách.

 

V červenci se navíc jede o nejaktivnějšího jezdce měsíce - Bageterie Boulevard prestige. Očekáváme tak boj o puntíkovaný dres, který v měsíci červnu vybojovall Jan Ryba (AC Sparta Praha).

 

Ve středu 12. července již od 16:50 hod odstartují mládežnické kategorie. Po nich pak v  pořadí dvanáctý díl GIANT LIGY 2017, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters.