Zpět na úvod / #12 Grand Prix - TAFOTKA.cz

#12 Grand Prix - TAFOTKA.cz

glp-2018-gp-tafotkacz.jpg

12.závod GIANT LIGY PLZEŇ 2018 pokračuje ve středu 27. června od 17:30 hod ve sportovním areálu Rapid Plzeň na Doubravce

GIANT LIGA PLZEŇ 2018

Grand Prix TAFOTKA.cz

Po cyklistickém vrcholu sezony MČR, pokračuje Giant liga další Grand Prix

GIANT LIGA PLZEŇ 2018 – Dvanáctý závod 17. ročníku seriálu Giant Liga 2018 pokračuje v Plzni na Rapidu. Po cyklistickém vrcholu sezony MČR, které letos zavítalo po letech do Plzně, pokračuje Giant Liga další Grand Prix. Většina závodníků již po mistráku má podepsáno na další sezonu, no a kdo nemá tak bude muset ještě pořádně potrénovat a nějaký výsledek udělat. K tomu jsou ideální podmínky právě v Plzni na Giant lize. Vždy se zde objeví pár nadějných „ rychlíků“, po kterých sáhnou týmy s menšími rozpočty. No a my jsme rádi, že klukům po práci dáváme možnost blýsknout se právě zde na Giant lize.

 

Start lídra seriálu Martina Boubala (CK Příbram Fany Gastro) zatím není jistý, neb se již na Lidicích potýkal s virózou a ani na mistráku nebyl v ideální pohodě. Stejně tak Denis Rugovac (Favorit Racing) musel po časovce jednotlivců přehodnotit své plány a mistrovský závod ani neabsolvoval.

 

Závodníci pojedou prvenství na pásce, kdy si v každém okruhu nejlepší dva borci připíší 2 a 1b. A aby jezdci drželi vysoké tempo, budou vypisovány prémie o nejaktivnějšího jezdce Bageterie Boulevard prestige.

Červnová soutěž aktivity Giant ligy 2018 o nejaktivnějšího jezdce měsíce je i díky Denisi Rugovacovi (Favorit Racing) a Richardovi Habermannovi (TJ KOVO Praha) vyrovnaná, a my se můžeme těšit na další souboje právě ve středu v Plzni na Rapidu.

 

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které pokračují opět v Plzni ve sportovním areálu Rapid.

 

Ve středu 27. června od 17:30 hod tak odstartuje již dvanáctý díly GIANT LIGY 2018, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií IL SANO CUP startuje již od 16:50 hod.