Zpět na úvod / #11 Grand Prix EFISAN

#11 Grand Prix EFISAN

zaloha-glp-2019-gp-efisan-edited.jpg

Ve středu 26. června sportovní odpoledne na Rapidu odstartují opět žákovské kategorie a od 17:30 hod pokračuje 11. dílem Giant liga Plzeň 2019. Tentokrát se pojede opačným směrem.

 

Grand Prix EFISAN


V Plzni na Rapidu se pojede opačným směrem


GIANT LIGA PLZEŇ 2019 – Jedenáctý závod 18. ročníku seriálu Giant Liga 2019 pokračuje po týdnu opět ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ. Tentokrát se pojede opačným směrem, a do cíle tak na jezdce bude čekat táhlé stoupání, které prověří jejich kvality.


Martin Boubal, který se minulý týden musel spokojit až se třetím místem, se i tak v Plzni představí v roli lídra seriálu s obrovským náskokem na druhého muže v pořadí Jana Rybu AC Sparta Praha.


Sportovní odpoledne v Plzni ve sportovním areálu Rapid na Doubravce opět odstartují mládežnické kategorie v IL Sano Cupu.


Poslední test formy jezdců před blížícím se Mistrovstvím ČR zažije jedinečný plzeňský ovál, který slouží již od roku 1983 a po 36 letech je stále využíván právě cyklisty, jak pro závodní, tak tréninkové účely.


Na startu v Plzni bychom měli vidět po roce i bývalého krále a sedminásobného vítěze seriálu Giant Ligy Jiřího Nesvedu (Bikonur), který se v pondělí stal dvojnásobným otcem, kdy se mu narodil synek Filípek.


Očekáváme souboj o puntíkovaný dres aktivity. O nejaktivnějšího jezdce měsíce června Bageterie Boulevard prestige (soutěž aktivity) kde je souboj stále otevřený. Bodově shodný počet bodů na svém kontě má v puntíkách jedoucí Denis Rugovac (Pardus TUFO Prostějov) a Oldřich Novotný (CT Weber) oba mají po 11b.


Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které startují opět ve středu v Plzni na Rapidu.


V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude opět připraveno prvenství na pásce, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.


Ve středu 26. června od 17:30 hod tak startuje 11. díl GIANT LIGY 2019, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií bude již od 16:40 hod.