Zpět na úvod / #1 Grand Prix NWS

#1 Grand Prix NWS

gp-nws-2019-1.jpg

Start v Plzni potvrdil loňský vítěz série Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro).

Grand Prix NWS

Plzeň a sportovní areál RAPID je připraven na úvodní Grand Prix

GIANT LIGA PLZEŇ 2019 – První závod 18. ročníku seriálu Giant Liga 2019 bude i v letošním roce hostit sportovní areál SK RAPID PLZEŇ. Do Plzně na start kriterijní klasiky se opět chystají i vítězové předešlých ročníků.

 

Start v Plzni potvrdil loňský vítěz série Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro).

 

Tahákem prvního dílu Grand Prix NWS měla být účast i sedminásobného vítěze Jiřího Nesvedy. Ten však nastoupil na plný úvazek do pracovního procesu a ukončil kariéru v týmu Sparty. Navíc se měl představit v nových barvách týmu BIKONUR, ale manažer týmu však ještě nedodal kolo ani licenci. Jirka tak zůstává ve středu v práci a nemusí si brát dovolenou na závod.

 

Dalším z vítězů Giant Ligy  bude na startu Tomáš Holub nově v týmu (Roman Kreuziger Cycling Academy) a měl by dorazit i vynikající dráhař Denis Rugovac (TUFO-Pardus Prostějov).

 

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které odstartují nejdelší kriterijní sérii v republice. Těšit se můžete na nový tým Sparty a na zkušené borce z CK Příbram Fany Gastro.

 

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.

 

Ve středu 10. dubna od 17:30 hod tak odstartuje úvodní podnik GIANT LIGY 2019, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií bude již od 16:40 hod.