Archív článků, období Červen 2019

Zobrazeno článků : 8x
Dvojice Boubal a Tyrpekl dojela málem celé startovní pole o jeden okruh
Ve středu 26. června sportovní odpoledne na Rapidu odstartují opět žákovské kategorie a od 17:30 hod pokračuje 11. dílem Giant liga Plzeň 2019. Tentokrát se pojede opačným směrem.
Neporazitelnou sérii Martina Boubala narušil vítězstvím Adam Ťoupalík, který se vrátil ze závodů v Japonsku a je v přípravě na MČR v časovce a na silnici.
Ve středu ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ pokračuje další díl kriterií GIANT LIGA PLZEŇ 2019
Další start a další vítězství Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro) nenašel přemožitele ani v devátém závodě Giant Ligy Plzeň 2019. Jeho triumf podtrhl druhým místem jeho stájový kolega Jiří Pokorný. Na třetím místě dojel nadějný mladík Petr Kelemen (Team Dukla Praha)
Devátý závod nejdelší kriterijní série v Čechách GIANT Liga Plzeň 2019 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID na Doubravce od 17:30 hod
Pět kol před cílem se Martin Boubal ještě dělil o druhé až čtvrté místo ve velmi vyrovnaném závodě s Janem Rybou a Oldřichem Novotným. Závod měl skvěle rozjetý na vítězství Michal Kohout, ale nakonec na něj zbylo třetí místo. Právě Martin Boubal měl úžasnou koncovku a vítězstvím v posledním spurtu vyskočil na stupně nejvyšší
Giant Liga Plzeň 2019 pokračuje ve středu 5. června od 17:30 hod ve sportovním areálu Rapid v Plzni na Doubravce